SERVICES

 

 

Hieronder volgt een opsomming van de diensten die wij aanbieden.

Het kan zijn dat er informatie ontbreekt of niet vermeld staat. Indien u vragen heeft, kunt u uiteraard altijd met ons contact opnemen. Rechts naast de beschrijving ziet u soms voorbeelden van onze gemaakte werken.

 

Wij houden ons met de volgende zaken bezig :

 

- Het maken van 3D tekeningen voor woningen en projectontwikkeling. Deze tekeningen kunnen wij maken op basis van schetsen, plattegronden of bestaande bouwtekening.

Wij kunnen ook op basis van foto's deze tekeningen maken en wij kunnen ook foto's implementeren in onze tekeningen. Zoals bijvoorbeeld een serre-uitbouw, dakkapel of een palen-plan verwerken in een bestaande tekening.

 

 

 

 

- Het maken van architecten tekeningen en bouw- en constructie-tekeningen. Dit zijn tekeningen veelal gebruikt door aannemers en door gemeentes voor de bouw van een project of voor de aanvraag van een vergunning.

 

 

- Wij kunnen ook helpen en begeleiden bij de aanvraag van een vergunning.

Wij kunnen begeleiden vanaf de schets of plan in het hoofd, bouwtekeningen maken, constructie-berekeningen maken, constructie-tekeningen maken, vergunningen aanvragen, aannemers inschakelen, begeleiden, beheren en toezicht houden op de verbouwing, totdat het geheel netjes is opgeleverd.

Wij werken jaren samen met betrouwbare partners en wij betreuren het dat er nog steeds aannemers zijn die half werk leveren of die er met het geld vandoor gaan.

Dat is absoluut niet onze werkwijze. Wij streven naar betrouwbaarheid en kwaliteit.

 

 

- Het handelen en verhandelen van onroerend goed. Wij staan in contact met een groot aantal makelaars, projectontwikkelaars, taxateurs, banken, financierders en investeerders.

Wij kijken naar de mogelijkheden om (eventueel samen met andere investeerders) panden aan te kopen, deze met onze eigen aannemers weer tot nieuwstaat te brengen en vervolgens weer op de markt (conform marktwaarde) weer te verkopen of te verhuren.

Door de koopkracht van banken en ondernemers samen te bundelen zijn er vele mogelijkheden.

Let wel, ons doel is niet perse om heel veel winst te maken, wij willen graag goede degelijke woningen aanbieden zodat mensen voor een 'normale' gangbare prijs kunnen wonen.

 

 

- Vastgoed financiering. Door onze grote contacten met banken en investeerders hebben wij ook veel opties voor particulieren, bedrijven en organisaties om financiering vraagstukken rond te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld een financiering zijn voor een restaurant, hotel, woning, woningcomplex of andere projecten waar een financiering voor nodig is. Dit kan bijvoorbeeld een aankoop, verbouwing, 2e pand, 2e filiaal of bedrijfsovername zijn. Ook voor het opstellen van een projectplan, ondernemingsplan, financieringsplan, prognose, subsidies hebben wij de juiste contacten voor u.

 

 

- Projectontwikkeling. Wij zijn zelf, en wij staan in contact met andere projectontwikkelaars. Samen zijn wij op zoek naar mogelijkheden om vastgoedprojecten te realiseren. Dat kan vanaf de grond af door zelf ontwerpen te maken, te overleggen met gemeentes en investeerders en banken. Maar wij kunnen ook instappen in projecten die gaande zijn of waar onze hulp en expertise voor gevraagd wordt.

Ons doel is om meer woningen te bouwen in Nederland en dat hoeft niet altijd vanaf de grond. Er staan bijvoorbeeld heel veel leegstaande kantoren en wij zien heel veel mogelijkheden om daar woonruimte in te creëren. Dit kunnen sociale huurwoningen zijn,

vrije sector woningen of koopwoningen. Daarnaast is er in Nederland ook een hele grote behoefte aan studentenwoningen, asielzoekerswoningen en ook verzorgingstehuizen en instellingen voor mensen met een beperking of handicap.

Ons doel is niet perse om heel veel geld te verdienen en om heel veel winst te maken. Wij streven naar de bouw en ontwikkeling van heel veel woonruimte in Nederland, omdat daar  behoefte naar is. Wij streven ook niet om alles (door)te verkopen, maar wensen ook een heel groot deel zelf in eigen beheer te houden.

 

 

 

 

Roosenstruyck Real Estate B.V.

Dalsteindreef 222 (postadres)

1102 WX Amsterdam

The Netherlands

 

web: https://www.roosenstruyck.nl

mail : info@roosenstruyck.nl

 

Tel : 00(+) 31 20 - 244 04 55   (020 - 244 04 55)

 

Whatsapp : 00(+) 31 6 14 122 569    (06-14122569)

 

Roosenstruyck Real Estate is geregistreerd bij

de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer: 84512261

 

- Copyright © - ROOSENSTRUYCK REAL ESTATE - 2022

ALLE RECHTEN GERESERVEERD,

Privacy Policy and terms of use.

 

Niets op deze pagina mag zonder toestemming gekopieerd of gepubliceerd worden voor commerciële doeleinden.

Voor het inzien van onze Algemene Voorwaarden, klik Hier.

Wij respecteren u (en onze) privacy en maken geen gebruik van trackers en cookies.

Wij verwerken geen persoonsgegevens en slaan geen gevoelige informatie op.

Roosenstruyck Real Estate Copyright ©.

 

part of the Veldtman Investments Holding Group